Nickerie.Net, donderdag 06 februari 2014


Somohardjo persisteert dat Doekhie NDP schade berokkent

Paul Somohardjo, voorzitter van Pertjajah Luhur (PL), blijft erbij dat de Nationale Democratische Partij (NDP) flink achteruit is gegaan in Nickerie. Volgens hem bakt het hoofdbestuurslid Rashied Doekhie er niks van. "De mensen die de zetels binnen hebben gehaald, zijn uit de NDP. Die stemmen heeft hij niet meer. Hij kan niet praten over een 3-0 voorsprong. Ik denk dat ik hem te hard geraakt heb met mijn schoen, waardoor hij blijvende letsels heeft overgehouden, want zijn hersenen werken niet goed", stelt Somohardjo vanuit IndonesiŽ.

0ac69375bf7cdffb6542400ed8382cbd.jpg___SOMO_5.jpg
PL-voorzitter Paul Somohardjo. Doekhie met de schoenen van het merk 'Somo' (bron: facebook)

De voorzitter van de PL merkt op "dat Harriet Ramdien uit de NDP is en Premdew Lachman van Nieuw Suriname die de meeste stemmen heeft behaald, is er niet meer bij. De trekker van de KTPI, William Waidoe, is uit de Mega Combinatie gestapt en heeft zich aangesloten bij PL". Somohardjo haalt aan dat Doekhie helemaal niet populair is in Nickerie en moet oppassen dat hij niet geroyeerd wordt uit de NDP, want hij brengt de partij alleen maar schade toe.

Somohardjo gaat ook in op de uitlatingen van Doekhie als zouden stemmen van moslims worden gekocht door hen een ticket beschikbaar te stellen voor de hadj in Mekka. "Wanneer het kerst is geven wij toch ook pakketten aan minder bedeelden? Bij Idul-Fitre en andere feestdagen gedenken wij ook mensen die het moeilijk hebben. Wij zijn een sociale partij en helpen mensen hun doelen te bereiken", stelt de politicus.

Doekhie blijft erbij dat Somohardjo het geloof misbruikt om stemmen te winnen en daarover is hij niet te spreken. De PL vindt dat Doekhie bang is en daarom met vuil smijt.

 
Bron(nen) / Copyright:

Nickerie.Net / NSS/Fos Network

05-02-2014

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright © 2014. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics