Nickerie.Net, dinsdag 11 februari 2014


OWMCP documentaire “Watersamenwerking in Nickerie” krijgt prijs

De inzending van de korte documentaire “Watersamenwerking in Nickerie” is tijdens de “Media on Water” in de prijzen gevallen bij het Global Water Partnership Caribbean.

De documentaire is geinitieerd door de PR afdeling afdeling van OWMCP, onder leiding van Drs. Soerinder Badal. Deze documentaire, welke de samenwerking binnen het waterbeheer van Nickerie belicht, is door de Caribische jury gekroond met de prijs “Honourable Mention”.

De documentaire werd in elkaar gezet in het kader van Wereld Waterdag 2013 met als thema “International year of water Cooperation”. De initiatieven om te komen tot een hechtere samenwerking binnen het waterbeheer van Nickerie is hiermede beloond met een prijs. Er werden in totaal drie prijzen beschikbaar gesteld.

De hoofdprijs ging naar Milton Coy journalist uit Grenada en de andere “honourable mention” is voor een Jamaicaanse journalist. Het GWP Carribbean bestaat uit een tachtigtal organisaties uit het heel Caribische gebied. Deze eervolle vermelding binnen het Caribische gebied brengt behalve het Overliggend Waterschap MCP ook Nickerie op de kaart binnen het Caribische gebied, waar waterbeheer een belangrijke issue is. Het Overliggend Waterschap MCP is sedert 21 maart 2013 ook lid van dit Caribische Waternetwerk.

Meer over OWMCP: www.owmcp.org

 
Bron(nen) / Copyright:

Nickerie.Net / OWMCP

11-02-2014

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright © 2014. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics