Nickerie.Net, woensdag 26 februari 2014


VHP kiest 24 kernbesturen in Nickerie

Na een zeer goede voorbereiding heeft de VHP op zondag 23 februari op een heel democratische wijze kernverkiezingen gehouden in het rijstdistrict Nickerie. Uit meer dan 3000 leden werden er 24 kernenbesturen gekozen verdeeld over de 5 ressorten.

Door slechts 1 kandidatenlijst in te dienen voor het kernbestuur in allen kernen heeft VHP Nickerie getoond dat de eenheid onder de leden bijzonder sterk is. Eenheid maakt macht. Omdat er slechts 1 kandidatenlijst was ingediend bij alle kernen in alle ressorten zijn de kernbesturen bij acclamatie gekozen. De opkomst in alle ressorten was bijzonder goed.

Elke kern heeft maximaal 13 bestuursleden en minimaal 100 leden. De kiescommissie van Nickerie met als voorzitter drs. B.Shankar sprak van een historische daad en bedankte een ieder voor hun inzet. Om de verkiezingen in goede banen te leiden waren er vijf hoofdbestuursleden van de VHP onder leiding van mr. R.Randjietsing naar Nickerie afgereisd. De verkiezingen zijn simultaan tegen 11:00 uur begonnen.

Het hoofdbestuur van de VHP zal binnen niet al te lange tijd alle kernbesturen installeren waarna het veldwerk intensief voorgezet zal worden. Als alles goed verloopt zal de “Meet the People campagne” deze keer in het ressort Wageningen plaatsvinden.

VHP Nickerie

 
Bron(nen) / Copyright:

Nickerie.Net / Ingezonden

26-02-2014

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright © 2014. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics