Nickerie.Net, maandag 10 maart 2014


DOE overlegt met kernen in Nickerie

09/03/2014  - Beta Debidien

NIEUW-NICKERIE - De partij voor Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) heeft zaterdag haar kernen in Nickerie geconsulteerd. De partij denkt bij de verkiezingen in 2015 een rol van betekenis te kunnen spelen in het rijstdistrict.

DOE-voorzitter Carl Breeveld.DOE-voorzitter Carl Breeveld. Foto: dWT Archief

Breeveld zegt dat er genoeg Nickerianen zijn die achter de idealen van DOE staan als het gaat om goed leiderschap, goed bestuur, rechtvaardigheid, waarden en normen.

Maar eerst moet de partij intern nog een aan besluiten nemen. Onder andere ten aanzien van het aantal districten waar de partij mee zal doen. "We hebben nog niet besloten of wij in alle districten aanwezig zullen zijn", zegt Breeveld. In 2010 heeft DOE in vijf districten kandidaten gesteld.

Verder moet nog worden bepaald of de partij alleen of in combinatieverband meedoet. "We zijn in staat alleen de verkiezingen in te gaan, maar het congres moet daarover nog officieel het besluit nemen." Breeveld benadrukt dat DOE het alternatief is. Hij denkt dat samenwerking met andere partijen op zijn plaats is, "maar wij kiezen eer eerder voor om na de verkiezing een samenwerkingsverband te sluiten".

 
Bron(nen) / Copyright:

Nickerie.Net / dWT  / Fos Network

10-03-2014

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright 2014. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics