Nickerie.Net, donderdag 10 april 2014


Vader wanhopig over zwangerschap 14-jarige dochter

Om te voorkomen dat de zaak geen aandacht krijgt van de politie stapt een vader naar een journalist in Nickerie en als een gebroken man vertelt hij dat zijn dochter van veertien 23 weken zwanger is. De tiener zit in de tweede klas van een muloschool. De vader heeft de vorige week maandag aangifte gedaan bij de politie, maar merkt dat de verdachte nog vrij rondloopt.

De vader legt uit dat zijn vrouw en hij onlangs hebben ontdekt dat hun dochter in verwachting is. Hij heeft over deze zaak gesproken met de moeder van de verdachte, maar die beweert dat het kind niet van haar zoon is. Hij zou het meisje niet eens kennen. "Dan hoe heeft zij zijn telefoonnummer", vraagt de vader zich af.

Bij de politie heeft het meisje aangegeven dat zij in verwachting is van de verdachte, die bij een rijstbedrijf werkt. "De politie beloofde dat er gelijk werk van zou worden gemaakt, omdat het meisje minderjarig is. Maar er is nog niks gedaan", snikt de vader. Hij benadrukt dat het leven van zijn kind verpest is door deze affaire. De tiener zal de school blijven bezoeken. De ouders willen dat er onderzoek plaatsvindt. Gewestelijke Politiecommandant Stanley Benschop blijkt niet op de hoogte te zijn van de aangifte. Hij zal de zaak onderzoeken. De vader vertelt dat hij niet werd toegelaten tot Benschop. De agenten zeiden aan hem dat de politiechef al ingelicht was over de zaak.

 
Bron(nen) / Copyright:

Nickerie.Net / NSS

10-04-2014

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright © 2014. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics