Nickerie.Net, woensdag 18 juni 2014


Nickeriaanse finalisten Spelling Bee gehuldigd

17/06/2014  - Beta Debidien

NIEUW NICKERIE - Districtscommissaris Wedprekash Joeloemsingh heeft de Nickeriaanse scholieren gehuldigd die in de prijzen zijn gevallen tijdens de Spelling Bee competitie. De burgervader is heel blij met de resultaten die de scholieren tijdens hun eerste deelname hebben neergezet.

Spelling Bee-prijswinnaars Shenaya Kalipersad en Karan Naraine ontvangen hun tablet van dc Wedprekash Joeloemsingh.Spelling Bee-prijswinnaars Shenaya Kalipersad en Karan Naraine ontvangen hun tablet van dc Wedprekash Joeloemsingh.

Shenaya Kalipersad van de Openbare School Nieuw Nickerie werd tweede en Karan Naraine van de Sint Claraschool eindigde als derde in de Spelling Bee op Glo-niveau. Alleen Krishana Chitan van OS Middenpad Kwatta bleef hen in deze categorie voor.

Nickerie was vertegenwoordigd met achttien kinderen, waarvan zes de finale bereikten. De dc heeft de kinderen elk een tablet overhandigt. "Wij waarderen de prestaties die jullie hebben neergezet. Het gaat niet om wat wij geven, maar om de boodschap naar de kinderen om verder te gaan", zei Joeloemsingh. Hij zei verder dat kinderen in Nickerie de mogelijkheid hebben goed onderwijs te volgen. "Maken jullie hier gretig gebruik van, zodat jullie later iets kunnen betekenen in de maatschappij".

Juf Deepan Jackson van de Sint Claraschool had niet verwacht dat de Nickeriaanse kinderen bij hun eerste deelname al in de prijzen zouden vallen. Namens de kinderen sprak de juf haar dank uit aan de burgervader voor zijn bemoedigende woorden.

Bron/Copyright:

Nickerie.Net /DBS

17-06-2014

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright 2014. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics