Nickerie.Net, dinsdag 05 augustus 2014


VHP-Nickerie sluit gelederen na overleg met hoofdbestuur

De VHP'ers die enorme kritiek hadden in Nickerie over het hoofdbestuur en tegen leden, nemen hun woorden terug. Zij hebben in verschillende verklaringen voorzitter Chan Santokhi opgeroepen om in te grijpen. Hoofdbestuurslid Lekhram Soerdjan en de leden die kritiek op hem hadden, zeggen in een gezamenlijke verklaring dat ze hun uitlatingen terugnemen.

In overleg met het hoofdbestuur zeggen de VHP'ers dat "de diverse statements die de afgelopen weken zijn gepubliceerd, ten zeerste worden betreurd". Deze worden per direct herroepen en als niet geschreven beschouwd.

De VHP'ers verklaren als één team volgens de eerder vastgestelde structuur te werken, en de statuten, het Hoofdbestuur en de partijbeginselen te respecteren en te onderschrijven. Verder spreken allen ten overvloede het vertrouwen uit in het hoofdbestuur van de VHP en gaan over tot de orde van de dag.

De verklaring is ondertekend door: F. Abdul, S. Changoer, J. Jaggernath, J. Kalloe, J. Karaya, R. Katwaroo, K. Nageswar, S. Raghunath, A. Ramadhin, L. Soerdjan, R. Sookha, O. Tahdil en S. Thakoer

Bron/Copyright:

Nickerie.Net / NSS 05-08-2014

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright © 2014. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics