Nickerie.Net, maandag 29 september 2014


Limburg durft live-debat met Mansaram niet aan

De racistische perschef van het kabinet van de president, Clifton Limburg, zegt niet van plan te zijn om in te gaan op de uitdaging van VHP'er Sharmila Kalidien-Mansaram. Zij heeft Limburg uitgedaagd voor een 'verbaal duel' via Apintie TV, met Henk van Eyck als moderator.

"Gezien de behoeftebij u om bij vele gelegenheden ondergetekende te willen bespreken, daagt ondergetekende Sharmila Mansaram u uit voor een verbaal duel. Het debat zal plaatsvinden via Apintie TV en zal live in de huiskamer worden gebracht voor het volk dat graag dit debat wenst mee te maken.

Gezien het feit dat u hoogswaarschijnlijk onder dit debat uit zou willen komen met de reden dat u in mij geen gelijke ziet (overigens geen onterechte conclusie vanwege mijn scholing) geef ik u de vrijheid om alle assistenten (en spindoctors) die u maar wenst mee te nemen.

Ook kom ik u meer en in zoverre tegemoet dat u het onderwerp zelf mag bepalen. U mag ook het onderwerp ‘rok’ behandelen. U wordt dringend verzocht de fatsoensnormen van een debat in acht te nemen en ondergetekende per ommegaande te willen berichten welke datum u schikt. Voor een richtige debatvoering wordt als moderator de heer Henk van Eyck aangewezen.

Ondergetekende hoopt binnen een week na ontvangst van dit schrijven van u een schriftelijk en welwillend antwoord te vernemen zodat het programma in elkaar gezet kan worden en het publiek uitgenodigd kan worden", schrijft Mansaram.

Limburg, de door de president dik betaalde propagandist van de NDP, die de staatsmedia keer op keer misbruikt voor partij-propaganda, brabelde met allerlei warrige argumenten erop los om geen zin te hebben in zo'n live debat. Het is niet uitgesloten dat in de nabije toekomst het verbaal geweld over en weer tussen Limburg en Mansaram via meerdere mediakanalen zal worden uitgevochten.

Bron/Copyright:

Nickerie.Net /FOS Network 29-09-2014

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright © 2014. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics