Nickerie.Net, zaterdag 04 oktober 2014


MDG Youthambassador Faizal Abdoelgafoer maakt misbruik van staatsgelden

De VHP jongrenraad roept de MDG jeugdambassadeur Faizal Abdoelgafoer op om geen misbruik te maken van staatsgelden.  Informatie heeft de VHP jongeren bereikt dat hij misbruik maakt van zijn positie als MDG Youth ambassadeur. De jongeren van de NDP distribueren schoolpakketten vanuit OCER. Staatsmiddelen worden aangewend voor eigen gewin. Dat staatsmiddelen worden gebruikt voor politieke verkiezingscampagne is zeer verwerpelijk.

http://www.starnieuws.com/index.php/beyond_files/get_image/f7fb6d0416bfbbe268bdee2cf8c44653.jpg___abdoel2.jpg/397Faizal Abdoelgafoer, het verkeerde voorbeeld voor de Surinaamse jeugd (foto NSS)

 Als je verkiezingscampagne wil voeren moet je dat doen met je eigen middelen en niet met de gelden van de belastingbetalers. De VHP Jongerenraad keurt het gedrag van deze jeugdambassadeur ten zeerste af en roept hem op om zijn functie neer te leggen. Het is niet de eerste keer dat deze Jeugdambassadeur zulke ontoelaatbare handelingen heeft gepleegd.

Dit gedrag siert hem niet. Er wordt politiek bedreven met het leed van het volk. Door de economische neergang van Suriname wordt het steeds moeilijker voor de ouders om schoolpakketten te kopen.

In plaats van dat jeugd vertegenwoordigers de regering adviseren hoe te geraken uit de economische neergang zitten zij politieke munt te slaan uit de slechte economische situatie van het land.

Het kan niet door de beugel dat leden van het NJP, Caricom Jeugd ambassadeurs en UNMDG ambassadeurs in die functies schaamteloos worden ingezet als propagandisten voor de paarse partij. Het is een ambassadeur onwaardig, wanneer Faizel voor de ogen van de gehele Surinaamse gemeenschap misbruikt van zijn functie.

De jeugdvertegenwoordigers hebben een centrum op het CCS terrein. Het kost heel veel moeite om de regering te overtuigen om een eigen gebouw op te zetten voor de jeugdvertegenwoordiging. Frappant vinden wij van de VHP jongerenraad dat de gewezen voorzitter van het jeugdparlement Bouva niks zegt of doet. Is hij misschien bang voor BAAS? Of is hij een hielenlikker geworden of stemt hij stilzwijgend toe?

Bouva kom op…wordt weer jeugdvertegenwoordiger. De keukens voor de naschoolse opvang starten pas 6 oktober. Je hebt het nog niet zo druk toch?

Verder doet de VHP jongerenraad een verzoek aan het CLAD om na te gaan of de staatsgelden die zijn uitgegeven voor deze pakketten voor alle Surinaamse jongeren rechtmatig zijn aangewend.

Informatie heeft ons bereikt dat deze zaak riekt naar corruptie! Had de heer Carl Breeveld het hierover? Nee….Dat waren andere  corruptieve zaken en raad eens even wie betrokken was bij die zaken……………..ja, dezelfde Faizal? Vraag het maar aan meneer Carl.

VHP Jongerenraad,

Zelf Sterk Samen Sterker

 

Bron/Copyright:

Nickerie.Net /Ingezonden 04-10-2014

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright © 2014. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics