Nickerie.Net, vrijdag 31 oktober 2014


Persbericht
 

Rotaract club F.R.E.S.H. en LMSZN besteden aandacht aan Wereld Diabetes dag 2014

 

De Rotaract club F.R.E.S.H. en de Dr. Lachmipersad Mungra Streekziekenhuis Nickerie organiseren in verband met Wereld Diabetes dag een prikservice en een minibeurs van 7:00u – 12:00u ‘s morgens en een wandelloop in Nieuw Nickerie van 16:30u – 18:30u. Het geheel zal plaatsvinden op zaterdag 15 november in de binnenstad van Nickerie.

 

Het doel van deze activiteiten is mensen informeren over diabetes en stimuleren om te kiezen voor een gezonde levensstijl en genoeg te bewegen. Behalve suikermetingen kan men zich ook laten meten op bloeddruk en BMI. De verschillende metingen tijdens de prikservice zijn geheel gratis!

 

De wandelloop is verstrekt over een afstand van ongeveer 5km en is bedoeld om de nadruk te leggen op de bewustwording van een gezonde leefstijl, hetgeen heel belangrijk is in de strijd tegen suikerziekte. Het thema voor dit evenement is “ Feti Diabetes Tide, Gi Wan Gosontu Tamara”.

 

Inschrijvingen voor de wandelloop zijn srd 10, - p.p. inclusief een T-shirt en dit kan vanaf 27 oktober t/m 3 november 2014 bij het Streekziekenhuis Nickerie en bij de Rotaract club of F.R.E.S.H.
Verder zullen er ook verschillende bedrijven aanwezig zijn die hun suikervrije-/diabetes vriendelijke producten zullen promoten op de minibeurs.

 

Komt één, komt allen en laten wij de strijd tegen diabetes samen aangaan!
 

Voor informatie:
Nicole Redjosentono
Community Director Community Service Rotaractclub of F.R.E.S.H. (e) fresh.rc.cs@gmail.com
(m) 8104184

 

 

 

Copyright:

Nickerie.Net /Ingezonden 31-10-2014

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright © 2014. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics