Nickerie.Net, dinsdag 11 november 2014


BEP: NDP misleidt samenleving

De politieke partij BEP weerspreekt berichten dat bijkans 60 leden van de partij zijn overgelopen naar de NDP. De NDP wordt verweten te doen aan misleiding.

Hieronder de verklaring van de BEP:

Op zaterdag 08 november j.l. is via de pers door de NDP bekendgemaakt dat dhr. Cyrano Asoiti, gewezen ressortvoorzitter van de BEP in Albina met een groep BEP- leden van Albina zou zijn overgelopen naar de NDP.

Hierbij wensen de kernen van de BEP te Albina aan te geven dat alléén dhr. Cyrano Asoiti is overgelopen naar de NDP. Op de beelden en foto’s die via verschillende media zijn verspreid, hebben wij op de heren August Bado en Cyrano Asoiti na, geen enkele andere BEP’er waargenomen. Op de beelden en foto’s hebben wij alléén NDP’ers kunnen waarnemen.

Dhr. August Bado, gewezen DNA -lid van de BEP, heeft na de verkiezingen van 2010 waarbij hij als DNA -kandidaat in het district Marowijne niet gekozen is geworden, niet meer deelgenomen aan de activiteiten van de BEP.

Wij kwalificeren daarom de hele heisa in de pers door de NDP dat een groep BEP’ers van Albina zou zijn overgelopen als misleidend en stemmingmakerij om de publieke opinie te beïnvloeden. Deze afkeuringswaardige actie van de NDP is ook een duidelijk bewijs dat zij terrein aan het verliezen is en nu paniekvoetbal speelt.

Wij roepen daarom alle BEP’ers op om niet te buigen voor giften en loze beloften van de coalitiepartijen maar standvastig te blijven en hard te blijven werken voor de partij zodat de overwinning op 25 mei grandiozer kan zijn.

Ten slotte wensen wij de heren Bado en Asoiti veel succes toe met hun nieuwe politiekhuis. Wij spreken de hoop uit dat de wens van de dhr. Asoiti om in het district Marowijne op de kandidatenlijst geplaatst wordt bij zijn nieuw politiek huis wordt bewaarheid.

De kernen van BEP Albina

Namens deze, Leo Adams Ressortvoorzitter

Bron/Copyright:

Nickerie.Net /GFC 11-11-2014

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright © 2014. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics