Nickerie.Net, woensdag 26 november 2014


Santokhi: Bouterse heeft drugsmaffia in het land gebracht

VHP-voorzitter Chan Santokhi VHP-voorzitter Chan Santokhi beweert dat president Desi Bouterse in plaats van de onafhankelijkheid van Suriname te versterken, de drugsmaffia in het land heeft gebracht. “Dat mi kan tak’ lek’ skotu. Híj heeft die drugsmaffia van Colombia naar hier gebracht. Híj heeft Suriname in de greep van de drugscriminelen gebracht".

6e05f57f6bf138e6238f6b6416f4d3f4.jpg___santokhi_pl.jpgDit zei Santokhi op een bijeenkomst van Pertjajah Luhur (PL) zondag in Lelydorp. De VHP-voorzitter die ook in het ressort woont, was gastspreker op de wijkvergadering. Santokhi zei dat Bouterse Suriname ook in handen gebracht heeft van wapenhandelaren. "En alsof dat nog niet voldoende is, a man e tyar’ wan tra internationaal terrorist kon: a man e tyar’ Hezbollah kon ini a kondre. Zo gaat hij om met het vraagstuk van onafhankelijkheid in het land,” betoogde Santokhi.

Santokhi stond stil bij de 39ste verjaardag van de republiek. Hij zei dat Bouterse geen ontwikkeling heeft gebracht, maar het land heeft vernietigd. Santhoki vroeg het publiek, met name de ouderen, om na te gaan wat Bouterse met het land heeft gedaan in de jaren tachtig. “Hij heeft het land vernietigd, hij heeft de rechtsstaat vernietigd, hij heeft de economie vernietigd, hij heeft het volk verarmd.”

Bron/Copyright:

Nickerie.Net /IBDA 26-11-2014

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright © 2014. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics