Nickerie.Net, vrijdag 05 december 2014


Partijen mammoetblok eens over samenwerking regionaal niveau

05/12/2014 - Redactie dWT Online

PARAMARIBO - De VHP, NPS, SPA, DA' 91, PL, BEP en de KTPI hebben hun samenwerking vrijdagmorgen verder verstevigd. In een gezamenlijke intentieverklaring geven ze aan dat ze bij de komende verkiezingen op 25 mei op ressorts- en dstrictsraadniveau zullen gaan samenwerken.

Van links naar rechts de voorzitters Celsius Waterberg (BEP), Guno Castelen (SPA), Paul Somohardjo (PL), Chandripersad Santokhi (VHP), Gregory Rusland (NPS) en uiterst rechts Winston Jesserun (DA '91). De waarnemend voorzitter van de KTPI, Rudolf Partoredjo (KTPI) is tweede van rechts.Van links naar rechts de voorzitters Celsius Waterberg (BEP), Guno Castelen (SPA), Paul Somohardjo (PL), Chandripersad Santokhi (VHP), Gregory Rusland (NPS) en uiterst rechts Winston Jesserun (DA '91). De waarnemend voorzitter van de KTPI, Rudolf Partoredjo (KTPI) is tweede van rechts.

Ook hebben alle partijen mandaat gekregen om met hun structuren verder te praten over een samenwerking op het niveau van De Nationale Assemblee. De partijen waren vrijdag bijeen in het partijcentrum van de VHP, De Olifant.

Het besluit op regionaal niveau te gaan samenwerken is een uitvloeisel van de samenwerkingsovereenkomst die de partijen op 29 mei van dit jaar met elkaar sloten. VHP-voorzitter Chandripersad Santokhi gaf aan dat de partijen het ook eens zijn over welke thema's ze het eerst zullen aanpakken als ze in de regering komen. "Het terugbrengen van de veiligheid in het land en de economie herstellen zullen onze prioriteiten zijn", aldus Santokhi.

Bron/Copyright:

Nickerie.Net /dWT 04-12-2014

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright 2014. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics