Nickerie.Net, maandag 06 maart 2017


Money talks - in dienst van de duivel 

"Ik was een week met vakantie op Curaçao en ben benieuwd wat jullie van mijn land hebben gemaakt", zegt buurvrouw, relaxend onder de boom. "Heb jij het nieuws dan niet gevolgd? Er is overal internet hoor", antwoordt tante. "Meisje, ik wás op vakantie en had rust nodig. Heb lekker genoten van de mooie stranden en verwennerij als toerist", zegt buurvrouw. "Je hebt gelijk. Te mi de tap vakantie, mi no wani span ede nanga politiek noso economie, beaamt tante. "Ik hoorde in het vliegtuig dat het 8 Decemberstrafproces weer is uitgesteld. Vrouw, dat is een gebed zonder einde ", roept buurvrouw. "Een steekspel van zo heb je me niet, je mond valt open van alle uitleg die medeburgers proberen te geven voor het wel of niet voortgaan van deze zaak.

Bron: Facebook

Frappant onder tegenstanders van het strafproces is toch wel de reactie van een 180 graden gekeerde zus 'Meester Doctorandus?", zucht tante. "Meisje, mi no sabi san Bouta du nanga a sma dati. Toen zij nog bij de VHP hoorde, was geen boom te hoog om de hoofdverdachte erin op te _hangen. Nu is hij voor haar de Messias en mogen voorstanders van het 8 December-strafproces alleen met stenen gooien als zij zonder zonde zijn", klaagt buurvrouw. "Walgelijk hoe zij tegen iedereen in de pen klimt en jammer dat media haar kronkel-verhalen publiceren.

Grontapu na asi tere. Je kunt nooit schijten in de hand die jou heeft gevoed, maar dat zal zus 'a titre per-sonnel een worst wezen", zegt tante. "Money talks (you know), Money talks. Dirty cash, I want you. Dirty cash, I need you, oh!", zingt buurvrouw. Tante: "Moni na didibri. En terwijl mensen hun belangen veiligstellen, gaat een groot deel van de bevolking verder gebukt onder de zweepslagen van de crisis!".-.

Winied

Bron/Copyright:
Nickerie.Net /dWT / Fos Network / FB 11-02-2017

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright © 2017. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics