Nickerie.Net, dinsdag 21 februari 2017


Santokhi: wat Sharmila nu doet, is goedkope politiekvoering; “We don’t buy it”

De felle reacties en zware beschuldigingen van de ex-VHP’er Sharmila Kalidien-Mansaram aan het adres van de Vooruitstrevende Hervormingspartij (VHP) zorgen niet voor paniek binnen de partij. Ofschoon ze van plan is verdere stappen te ondernemen tegen vermoedelijke corruptieve handelingen die in het verleden mogelijk gepleegd zijn door toppers van de oranje partij, bestaat er geen vrees bij de leidng.

Kalidien zei onlangs in de media dat ze nu bezig is met haar advocaat de stukken die haar zijn toegekomen, te bestuderen. Het is niet uitgesloten dat deze stukken binnenkort naar de procureur-generaal worden toegestuurd.

“Voor ons is dit een afgehandeld hoofdstuk. Ze werkt bij Justitie en Politie, dus als ze meent dat ze ernstige informatie heeft, laat ze die voorleggen aan Justitie en Politie, want dat is haar werk en daarvoor wordt ze betaald,” zegt VHP-voorzitter Chan Santokhi tegenover Suriname Herald, reagerend op de beschuldigingen van Kalidien. Hij ligt niet wakker van deze aantijgingen.

De VHP-voorzitter betitelt de uitspraken van Kalidien als goedkope politiekvoering. “Als je bij VHP bent, dan beschuldig je Bouterse de hele tijd van allerlei corruptie dingen. Nu zit je op zijn schoot en je ziet de corruptie van hem plotseling niet meer en je beschuldigt nu de VHP van allerlei zaken. Dat is goedkope politiek; we don’t buy it,” aldus Santokhi.

Jason Pinas

 

Bron/Copyright:
Nickerie.Net / SR Herald 21-02-2017

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright © 2017. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics