Nickerie.Net, dinsdag 06 juni 2017


De berg van Juspol minister Eugene van de San heeft een muis gebaard

Wat een teleurstellende persconferentie van Juspol minister Eugene van de San. Terwijl iedereen vol spanning zat te wachten op zijn persconferentie en dat hij belangrijke zaken uit de doeken zou doen bleek de persconferentie weinig voor te stellen. Het leek erop alsof de minister tap a bankstel zat bij VHP- voorzitter Chan Santokhi. Minister Eugene van der San heeft bijna alle tijd besteed aan de VHP voorzitter. De berg heeft werkelijk een muis gebaard.

President Bouterse is geobsedeerd door witte mensen in korte broeken en deze minister met een korte lont schijnt geobsedeerd te zijn door VHP voorzitter Chan Santokhi. Het is duidelijk dat de Juspol minister gewoon niet kan afkomen van de negatieve gevoelens die hij heeft jegens VHP-voorzitter Santokhi. Bovendien beschouwt hij de VHP voorzitter als zijn vijand.

Om zijn falend beleid enigszins te rechtvaardigen uitte hij ook zware beschuldigingen aan het adres van de veiligheidsadviseur van de president, Melvin Linscheer. Volgens de Juspol minister zou Linscheer nauwe contacten onderhouden met VHP-voorzitter Chan Santokhi, waardoor de VHP voorzitter op de hoogte is van de plannen van de Juspol minister. Dit zijn ongefundeerde argumenten. Ik ben benieuwd naar een reactie van de veiligheidsadviseur van de president.

Het beleid van de Juspol minister Eugene van der San zit muurvast, hij wordt onzeker, raakt zodanig in paniek, dat hij onterecht vuile aanvallen uitvoert op de VHP voorzitter. Het is meer dan duidelijk dat minister Eugene van der San zijn onvermogen verbergt in steeds holler klinkende volzinnen, citaten en zogenaamde diepzinnige beschouwingen.

De Juspol minister schildert de VHP voorzitter af als het enige obstakel en vijand voor het frustreren van zijn beleid, terwijl zijn plan om de criminaliteit aan te pakken door de president en andere autoriteiten is getorpedeerd. Dat is een regelrechte afgang voor de Juspol minister. Ik kan het niet anders noemen.

Als minister Eugene van der San, niet eens weet over de operatie Octopus, is dat een teken dat hij niet serieus wordt genomen door president Bouterse. Als er omstandigheden zijn dat hij als minister zijn beleid niet kan uitvoeren moet hij ermee stoppen, hij moet de eer aan zichzelf houden. Dit zou het beste voor hem zijn.

Idris Naipal

 

Bron/Copyright:
Nickerie.Net /VHP 05-06-2017

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright 2017. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics