Nickerie.Net, dinsdag 06 juni 2017


Nickerie Immigratie-beach-worsteltoernooi geslaagd

Niet alleen bij de worstelaars, maar ook bij de trainers, clubbesturen en publiek is het Immigratie beach worsteltoernooi heel erg in de smaak gevallen. Dit toernooi werd in Nickerie georganiseerd in verband met 144 jaar Hindoestaanse Immigratie. De opzet van het strandarena op het terrein van Lounge Cafe Zeedijk maakte dat een ieder kon genieten van een mooie middag afgelopen zaterdag. De wedstrijden waren allemaal spannend. Shaquille van Zichem (SC Tatami) en jeugdsensatie Sahil Satram (Jai Hanoeman) hebben zich gekroond tot de beste beachworstelaars op deze dag.


Van Zichem, die in Belgi๋ studeert, maar op vakantie was in Suriname, stelde een combinatie van kracht en techniek tentoon en won subliem zijn partijen. De eerste won hij midels touche van Mohamed Chiragalie van Hind-Keserie, in de finalewedstrijd versloeg hij Fernando Ghoerahoe van Meerzorg nipt op punten met 3-2. Met nog 15 seconden te gaan maakte Van Zichem zijn 2-1 achterstand goed door een 2 punten-techniek goed uit te voeren. Hierdoor kwam hij op een 2-3 voorsprong die hij goed uit verdedigde tot het einde.
Satram won met overmacht beide jeugdpartijen van hem middels een touche. Eerst versloeg hij Jai Ramkisoen, daarna ook Kamlesh Kalidien. Een andere spannende partij was die tussen Micha Willems (Tatami) en Monesh Asray (Hind-Keserie). Uiteindelijk won Asray met 7-6.
De Surinaamse Worstel Federatie (SWF) bereidt zich nu voor op het internationaal toernooi, welke op 6 augustus 2017 gehouden zal worden. Dit toernooi staat in het teken van 20 jaar SWF. Daarna volgt op 24 september 2017 het tweede beachtoernooi voor dit jaar.

 

Alle uitslagen Immigratie beach worsteltoernooi:
Rood Blauw Winnaar Score
Sahil Satram – Jair Ramkisoen -Satram T 8-0
Fernando Ghoerahoe – Mohamed Chiragalie -Ghoerahoe 1-1
Soeradj Gadjoe – Sandjiev Banwarie -Banwarie 1-6 T
Kamlesh Kalidien – Moenesh Singh -Kalidien T 6-0
Sheief Sherali – Ritesh Lachman -Lachman 0-5 T
Shaquille van Zichem – Mohamed Chiragalie -Van Zichem T 8-3
Rayen Padarath – Soeradj Gadjoe -Padarath T 5-0
Micha Willems – Monesh Asray -Asre 6-7
Sahil Satram – Kamlesh Kalidien -Satram T 6-0
Fernando Ghoerahoe – Shaquille van Zichem -Van Zichem 2-3

http://www.dbsuriname.com/dbsuriname/wp-content/uploads/2017/06/Foto-beach-Nickerie-1.jpg

 

 

Bron/Copyright:
Nickerie.Net /DBS 05-06-2017

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright ฉ 2017. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics