Nickerie, Tuesday 18 May 2004  


Politie Nickerie krijgt computers

Beta Debidien

NIEUW NICKERIE — De Surinaamsche Bank NV heeft aan de politie van Nieuw Nickerie twee computers met printers, die een totale waarde van 2.000 US dollar hebben, geschonken. Elfriet Metroos, de gewestelijke politie-commandant, mocht uit handen van Martin Loor van de DSB de goederen in ontvangst nemen. Bij de overhandiging kwam naar voren dat de bank een jarenlange samenwerking heeft met de politie en dat de politie ook deel uitmaakt van de samenleving. De bank streeft daarom ernaar de goede samenwerking op dezelfde manier voort te zetten in het district Nickerie.

Loor merkte op dat bij de politie de behoefte aan tools om het werk te doen erg groot is, vandaar dat de bank daarop ingespeeld heeft. Metroos zei dat de politie een constitutioneel orgaan is dat de totale gemeenschap moet beschermen, "maar om de mensen te dienen zijn er tools nodig".

Het is bekend dat de overheid niet altijd bij machte is om de politie die nodige middelen te geven om zaken op een adequate en snellere manier te kunnen implementeren. Loor hoopt dat de politie de goederen nuttig zal gebruik bij haar taakuitoefening in Nickerie. Bij de overhandiging waren ook aanwezig R.Simson, directeur van DSB Nickerie, H. Ramdhan en directieleden uit Paramaribo.

 
Bron:
, 24-2-2004

  terug naar het nieuwsoverzicht

 

WWW.NICKERIE.NET

Copyright © 2004. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics