Nickerie, zaterdag 04 december 2004  


Scholier van achteren aangereden

Bestuurder ontkent achter het stuur te hebben gezeten

 

door Richenell Small

Op donderdag 2 december is een 16 jarige scholier aan de Gouverneurstraat te Nieuw Nickerie op een bromfiets van achteren aangereden door een personen auto die bestuurd werd door een vrouw van Chinese afkomst.

Een scholier is in Nickerie van achteren aangereden door een personenauto. De 16 jarige LTS scholier kwam gelukkig niet onder wagen terecht en ook niet tegen de boom aan. Op de foto staat hij met de helm onder de arm. De auto raakte in de trens aan de rechterzijde van de weg.   

De bromfietser werd geschept vanuit de linkerzijde van de weg en werd meegenomen naar de rechterzijde van de weg. De autobestuurder moet toen zijn uitgeweken voor een boom en kwam in de sloot terecht. Gelukkig kwam de scholier tijdens het ongeluk op de motorkap terecht, waardoor hij niet onder de auto terecht kwam en ook niet tegen de boom botste. De jongen, een leerling van de Lagere Technische School, verklaarde dat er in de auto twee personen zaten, waarvan één kort na de aanrijding de benen nam. De chauffeuse bleef  achter en verklaarde dat zij niet achter het stuur heeft gezeten. Kort hierna verscheen een manspersoons van Chinese afkomst in gezelschap van meerdere personen, allen Chinezen. De man vertelde aan TIMES en andere omstanders dat hij de bestuurder is geweest van de auto. De politie van Nickerie trekt deze bewering in tijfel, vooral omdat de aangeredene erin persisteert dat de vrouw ten tijde van de aanrijding achter het stuur heeft gezeten. Ook een manspersoon die op het balkon zat, dichtbij de plaats waar het ongeluk plaatsvond, wees duidelijk de vrouw aan als bestuurder van de personenauto. De politie van Nieuw Nickerie heeft de zaak in onderzoek.

De personenauto kwam in de trens terecht. Een van de inzittende nam de benen, terwijl een vrouwspersoon, vermoedelijk de chauffeuse, achterbleef.

       

Bron:
Times of Suriname , 03-12-2004

 

 

WWW.NICKERIE.NET

Copyright © 2004. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics