Nickerie, dinsdag 07 december 2004  


Lions Club Nieuw-Nickerie verstrekt voedselpakketten

door Beta Debidien

NIEUW-NICKERIE — In verband met het 44 jarig bestaan van Lions Club Nieuw-Nickerie op donderdag 2 december heeft de organisatie voedselpakketten verstrekt aan 44 behoeftige burgers uit het district Nickerie.

Foto: Lion president Ganesh Laigsingh samen met Lion Dwarka bij de overhandiging van een voedselpakket aan A Kurban.-.Dit is een jaarlijks terugkerend project van de club, vertelt Lion President Ganesh Laigsingh. In het verleden was het echter zo dat de voedselpakketten thuis bij de mensen werden bezorgd, maar dit jaar is besloten een ander tintje aan het project te geven. De behoeftige burgers werden uitgenodigd om aanwezig te zijn in de Parochiezaal waar ze ook getrakteerd zijn op een etentje. Naast het voedselpakket kregen ze ook een cadeautje. Volgens Laigsingh is dit project, dat de Club 3500 Surinaamse dollar heeft gekost, mogelijk gemaakt dankzij sponsors uit Nickerie en Paramaribo.

In zijn korte toespraak bedankte Laigsingh namens de behoeftigen een ieder die meegewerkt heeft aan het welslagen van dit project. Lions Club Nieuw Nickerie heeft in de afgelopen maand nog twee projecten uitgevoerd in het district. Met medewerking van B.Dwarka is een printer ten waarde van 100 US dollar geschonken aan de Laigsinghschool in de Corantijnpolder. Daarnaast heeft de club in de afgelopen dagen, en wel in de nachtelijke uren, een boottocht georganiseerd op de Nickerierivier. Dit evenement mag als zeer geslaagd beschouwd worden, zei Laigsingh. Er gaan nu reeds stemmen op in de gemeenschap om zulks te herhalen, maar dan wel overdag. Lions Club Nieuw Nickerie heeft voor het komend jaar heel wat andere projecten op het programma die uitgevoerd zullen worden onder de gemeenschap van het district Nickerie.

 

Bron:
, 07-12-2004

 

 

WWW.NICKERIE.NET

Copyright © 2004. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics