Nennie's Tours

Nennie's Tours

For a trip through beautyful Suriname 

Officieel agent van METS N.V. (Movement for Eco-Tourism in Suriname)

Als een jong en dynamische onderneming, opgericht door een geboren en getogen Nickeriaan met zijn medewerkers van dezelfde origine, biedt Nennie's Tours samen met gerenommeerde counterpart's tours naar de bestemmingen Palumeu, Kasi Kasima en Awaradam.

Wij bieden ook tours naar de adembenemende Blanche Marievallen, het inheemse Indianen dorp Apoera en het ongerepte Bigi Pan gebied.

Wat dacht u van een trip naar de natuurlijk mooie Wonotobo en de Frenchman Vallen, gelegen aan de grens tussen Suriname en Guyana. 

Wij hebben ons ook gespecialiseerd op informatieve stadstours binnen Nickerie. U zegt het maar en wij doen ons best om u naar uw zin te geven. Wij zijn pas tevreden, als u dat ook bent.

Tot ons dienstenpakket behoort ook transfers.  Uniek bij ons is ook het organiseren van een trip op uw aanwijzingen. U bepaalt de datum en tijd en geeft aan wat het mag kosten. U krijgt alle begeleiding van onze experts.

Bij al onze tours maken wij gebruik van luxe touringcars met air-conditioning en eventuele boten  zijn voorzien van alle gemakken met internationaal geldende veiligheidsvoorschriften.

Onze tours kunnen afhankelijk van uw wensen volledig of gedeeltelijk verzorgd worden uitgevoerd (maaltijd, overnachting, etc.).

Wij kennen Suriname goed, maar het westelijk deel is onze absolute specialiteit. Onze expertise is onze garantie en wij laten u dit graag ervaren.

Bel of schrijf ons gerust voor meer informatie.

Informatie:

Nennie's Tours

Openingstijden:

Maandag t/m Zaterdag  van 09:00 - 13:00 uur

Contactpersoon: Glenn Oedayrajsingh Varma

Adres: L.H. Wixstraat 6

Tel: (597) 8855935 / 8889206

Fax: (597) 231356

E-mail:

nenniestours@hotmail.com

glennavi_varma@hotmail.com

 

 

Copyright 2003. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics