Nickerie.Net, donderdag 25 augustus 2005  


Mitesh Bhaggoe: vrije verkoop seksfilms in supermarkten Nickerie moet aan banden gelegd worden

Nickerie - In een recent schrijven aan de Nickeriaanse burgervader H. Ramnewash en de Gewestelijke Politie Commandant E. Metroos verzoekt het Jeugdparlement de vrije verkoop van pornografische films in de supermarkten stop te zetten.

Mitesh BhaggoeFoto: Mitesh Bhaggoe

Vaak genoeg worden deze films heel attractief en demonstratief uitgestald dichtbij de kassa's, zodat een ieder, zelfs kinderen, in de gelegenheid worden gesteld om er eentje zonder enig probleem te bemachtigen. Jeugdparlementariër Mitesh Bhaggoe deed dit verzoek in Nickerie naar aanleiding van verschillende klachten, die hem hebben bereikt en deze zelf ook heeft mogen constateren.

Zelf vindt hij dit geen goed idee daar het zeker negatieve impulsen teweeg kan brengen bij de verdere opvoeding van de jeugd. Hij doet daarom een dringend beroep op de autoriteiten en de ouders om erop toe te zien dat deze onverantwoordelijke handelingen van deze winkeliers niet meer plaatsvinden en dat zij in het vervolg zwaar beboet moeten worden. Bhaggoe zei verder dat dit een landelijk probleem is geworden en dat er weinig aandacht hieraan wordt besteed. Als Jeugdparlementariër hoopt hij dat binnen korte tijd opgetreden zal worden tegen deze malafide handelingen. Ook zal volgens Bhaggoe bekeken worden hoe het Jeugdparlement een bijdrage zal leveren om samen met de nieuwe beleidsmakers een stop hieraan te zetten.
 
Danny Jibodh

Bron/Copyright:

Dagblad Suriname

,25/08/2005

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright © 2005. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics