Nickerie.Net, zondag 05 februari 2012

Santos wint van The Brothers

Nickerie - Santos won in de eerste klasse competitie van de Surinaamse Voetbal Bond zaterdag met 3-1 van The Brothers. Santos die tot voor kort op de voorlaatste plaats stond, gaat met deze winst, 3 plaatsen vooruit naar de achtste plaats. Reeds in de 15e minuut nam Santos de leiding van de wedstrijd door een doelpunt van Giovanie de La Fuente. Daarvoor was het een gelijk opgaande strijd waar beide ploegen kansen hadden maar die niet benutten. De ploegen zochten de kleedkamers op met een 1-0 voorsprong voor Santos.

Het team van Santos won zaterdag met 3-0 van The Brothers.

In de 2e helft nam Santos geleidelijk het middenveld over en niet lang daarna, en wel in de 64e minuut, was het andermaal de speler De La Fuente die de stand bracht op 2-0 voor Santos. Na 4 minuten was het weer raak, want De La Fuente maakte in de 68e minuut zijn derde doelpunt en bracht de stand op 3-0.

De speler Cleven Wanabo redde de eer van The Brothers door in de 79e minuut een doelpunt te scoren. De arbiter was genoodzaakt de gele kaart te trekken voor Marciano Levant en Cicero Mendes van The Brothers. Romano Nortan (The Brothers) kreeg 2x de gele kaart (rood) en hij moest het speelveld verlaten. De speler Michilio Lim Hok Koen van Santos kreeg ook de gele kaart.