Nickerie.Net, maandag 02 april 2012

Santos Nickerie wint uit bij De Ster uit Lelydorp

Het is Santos uit Nickerie zaterdagmiddag gelukt om helemaal in Lelydorp van De Ster te winnen met 4-2 (1-1). Het was de ploeg van De Ster die al heel vroeg in de wedstrijd, reeds in de 1e minuut, middels een doelpunt van Marciano Johnson een 1-0 voorsprong had.

Het team van Santos

Nadat Santos van de schrik was bekomen nam ze de wedstrijd geleidelijk over en Joseph Gavinne noteerde in de 23e minuut de gelijkmaker voor Santos 1-1. Dat werd ook de ruststand. Na de rust gingen de jongens voor de drie punten op het veld en het duurde niet lang of in de 48e minuut Gaulthier Gomes de stand tilde naar 2-1 voor Santos.

In de 51e minuut werd een speler van Santos ten val gebracht in het strafschopgebied en de arbiter wees onverbiddelijk naar de witte stip. Xaviero Perk maakte geen fout en de stand werd op 3-1 gebracht voor Santos. In de 81e minuut kopte Jermain Huisden doelpunt no 2 voor De Ster in en reduceerde de stand naar 3 -2. Kort voor het einde in de 86e minuut strafte Joseph Gavinne een blunder van de doelman van De Ster af en bracht de stand op 4-2 voor Santos.