Nickerie.Net, zaterdag 08 juni 2013


Advocaat Kanhai heeft ook interesse in goudsector

Irvin Kanhai heeft een concessie van 200 ha gekregen in het interesse gebied van Surgold. Irvin Kanhai, doordeweeks een druk bezette advocaat en in het weekend landbouwer, zet zijn schreden nu in de goudsector. Hij heeft onlangs een goudconcessie van 200 ha gekregen ten westen van de Tempatikreek in de 'Area of interest van Surgold. "Ik heb interesse in de goudsector en heb een ploeg in het gebied om het te verkennen", zegt Kanhai aan Starnieuws.

ac94e9f9a6286543844368eca0c3fbee.jpgKanhai deelt mee dat hij vorig jaar een aanvraag heeft gedaan. "Het gebied was vrij en ik heb de concessie gekregen. Daar is toch niks fout aan", stelt hij de retorische vraag. Hij vindt dat zijn aanvraag niks te maken heeft met dat hij van de PALU is of de raadsman is van president Desi Bouterse. "De president weet niet eens dat ik een aanvraag ingediend had", stelt Kanhai.

"Ik doe niet alleen aan landbouw. Maar ik verkoop ook eieren. Zaterdag lever ik rekken eieren aan de winkels in Groningen. Wij rapen wel tweehonderd eieren per dag op. En binnenkort doe ik ook mee aan de bouw van huizen. Ik heb een terrein op Hanna's Lust en zal tien huizen bouwen", onthult Kanhai. De advocaat zegt dat hij een veelzijdige belangstelling heeft.

President Desi Bouterse heeft de meest recente lijst van concessies die verstrekt zijn in de interessegebieden van Surgold en Iamgold verstrekt aan De Nationale Assemblee. Vooral de oppositie drong hier op aan. U kunt de lijst hier downloaden.

 


 
Bron(nen) / Copyright:

Nickerie.Net/NSS

07-06-2013

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright © 2013. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics