Nickerie.Net, zaterdag 12 juli 2014


Parlementariėr Soerdjan heeft sterk gefaald

Het parlementslid Lekhram Soerdjan heeft zich op een onjuiste manier uitgelaten in de media. Dat de parlementariėr tot zo een stap kon overgaan, waarbij hij de VHP schade kan berokkenen, had ik absoluut niet verwacht. Als Parlementariėr van de VHP heeft hij letterlijk gefaald. Dit is niet onze cultuur. Hoe kan je de partij in een kwaad daglicht plaatsen, terwijl we allemaal onder één paraplu staan? Als er problemen zijn, kan hij dat als hoofdbestuurslid van de VHP op de maandagse vergadering in het district Nickerie naar voren brengen.

Priya Lachmon

De partij beschikt ook over een mediacommissie. Waarom heeft hij geen gebruik gemaakt van dat medium? Wanneer er problemen zijn in de partij moet dat kenbaar gemaakt worden aan de overige leden van de partij om tot een oplossing te komen.

Ik vind het handelen van Soerdjan totaal verkeerd! Hij beweert dat deze problemen al heel lang gaande zijn.Waarom is hij nu pas in het openbaar getreden? Is hier dan geen sprake van verdeel -of heerspolitiek?

Als parlementariėr van het district Nickerie heeft hij heel weinig gerealiseerd. Zelfs meer dan een jaar was hij niet actief in de partij en ook niet voor het Nickeriaans volk voor wie hij moet opkomen. In de politiek moet men tegen elk stootje kunnen, je moet van alles verwachten. In de politiek moet je er ook bewust van zijn dat jij je plaats zal moeten afstaan.

Hij haalde verder aan dat de leiding van de VHP niet ingrijpt in deze problemen en hij daarom publiekelijk aandacht vraagt voor deze zaak. Doet hij dit dan niet bewust om de partij te schaden?

Laten we elkaar niet bestrijden, maar gezamenlijk werken aan de opbouw en ontwikkeling van de natie Suriname. Ik kan met volle zekerheid zeggen dat de leiding van de partij op een heel correcte wijze handelt. Laat het eigen belang het algemeen belang niet overtreffen.

Voordat hij parlementariėr was, functioneerde hij als directeur bij ADRON. Wat heeft hij als leidinggevende kunnen doen? Heeft hij alle problemen kunnen aanpakken? Dit is echt geen goede opstelling geweest.

Hij had veel meer kunnen doen voor de Nickerianen. Wat ik heel erg vind, is dat parlementariėrs van andere districten problemen van Nickerie moeten aankaarten in het parlement. Waarvoor hebben wij in Nickerie dan een volksvertegenwoordiger?

Aan de samenleving en vooral aan de jongeren wil ik een heel dringend beroep doen om zich niet te laten misleiden. Laten we onze strijd voortzetten en de VHP geen ‘slachtoffer’ van maken.

Als je een zwaluw in de lucht ziet, wil dat niet zeggen dat het zomer is.

Priya Lachmon

 

Bron/Copyright:

Nickerie.Net / GFC

12-07-2014

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright © 2014. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics