Nickerie.Net, maandag 05 maart 2018


VHP maakt zich op om zelfstandig verkiezing in te gaan

De VHP zal in principe in 2020 alleen de verkiezingen ingaan. Dit heeft partijleider Chan Santokhi zondag gezegd in het programma Welingelichte Kringen op Radio ABC. De VHP-topman hoopt niet dat de regering met verrassingen komt om het Kiesstelsel ineens te wijzigingen. "Van deze regering kan je alles verwachten".

fotoSantokhi geeft aan dat sommige wijzigingen in het Kiesstelsel aangebracht kunnen worden, zonder een tweederde meerderheid in De Nationale Assemblee. Zo zou de regering onder andere kunnen bepalen dat coalitievorming vr de verkiezing niet mag plaatsvinden. De VHP houdt rekening met verrassingen waarmee de regering nog kan komen.

"Wij maken ons klaar voor de regeerverantwoordelijkheid," zei de politicus. De VHP wordt getransformeerd naar de grootste nationale partij die zichtbaar is in alle districten. De VHP moet een partij zijn waarin er geloof is om het land uit de crisis te halen. Er wordt hard gewerkt om de doelen te realiseren. Binnen de oppositie wordt nu samengewerkt op basis van issues. De VHP zal de strijd, nu ruim twee jaar voor de verkiezing, opvoeren.

Bron/Copyright:
Nickerie.Net / NSS 05-03-2018

 

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright 2018. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics