Nickerie.Net, maandag 09 april 2018


Gajadien: “Het gaat de NDP niet lukken om de VHP te schaden”

8 april 2018

Ze hoeven niet te denken dat ze met hun neppe actie het imago van de VHP zullen schaden. Dit zegt Asiskumar Gajadien, ondervoorzitter tevens assembleelid van de VHP, in gesprek met Suriname Herald. Op sociale media is een foto te zien waar Gajadien in gesprek is met enkele prominenten waaronder Leakat Mahawatkhan, die de afgelopen dagen veel kritiek heeft geleverd op de leiding van de VHP, met name op VHP-voorzitter Chan Santokhi.

De politicus zegt aan Suriname Herald dit de derde aanval vanuit de NDP op de VHP is en dat het mensen zijn die op het Kabinet van de President werken. Het eerste geval ging over het tellen van zijn privégeld in het parlement. Daarna zei men dat Gajadien met NDP-toppers in Saramacca was, terwijl hij op uitnodiging van een uitwisselingsactiviteit was van voetbalvereniging S.V. Himmat uit Nederland.

In het geval waar hij in het gezelschap met Mahawatkhan is gezien, zei Gajadien dat er ook andere mensen aanwezig waren, waaronder Johnny Mahespalsing, de advocaat Ramesh Malahe en Anand Gokoel. Gajadien zegt dat alle drie aanvallen uit dezelfde hoek komen. “Ik ken al die mensen die bezig zijn met deze laffe actie”.

Gajadien vindt dat men zo eerlijk moet zijn om aan te geven dat er ook andere politieke toppers in Nickerie waren. Volgens Gajadien was ook NDP-ondervoorzitter Ramon Abrahams in het gezelschap. “De mensen die de foto’s hebben gemaakt stonden aan de andere kant. Mensen hebben een bewuste aanval geopend op de VHP en op mij. De foto is onvolledig omdat de andere mensen die daar waren, bewust eruit zijn gelaten”.

De VHP’er legt uit dat hij al jaren bevriend is met Mahawathkan. “Die man is nog VHP’er en we hebben gewoon een open gesprek gehad over de gang van zaken. Over een eventuele coup kunnen we niet praten omdat dat helemaal geen gesprekspunt was”.

Gajadien zegt dat het gesprek op het terras van Hotel Residence-Inn in Nickerie heeft plaatsgevonden. “Als politicus mag ik met elke burger praten ondanks hun politieke kleur. Het is een regelrechte aanval van de politieke tegenstander. Nu al kan ik aangeven dat het ze niet gaat lukken met deze opgezette actie”, aldus Gajadien.

Raoul Abisoina

 

Bron/Copyright:
Nickerie.Net / FSR Herald 06-04-2018

 

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright © 2018. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics