Nickerie.Net, woensdag 09 mei 2018


Fortuna Sittard tegenstander Suriprofs op 12 mei

De Suriprofs nemen het op zaterdag 12 mei in de Wedstrijd van de Toekomst op tegen Fortuna Sittard. De Limburgse club eindigde zaterdag na een 1-0 overwinning op Jong PSV als tweede in de Eerste Divisie achter kampioen Jong Ajax. Met dat resultaat promoveert Fortuna rechtstreeks naar de eredivisie. De club uit Sittard speelde in 2002 voor het laatst in de eredivisie.

Voor de Wedstrijd van de Toekomst wordt als tegenstander van de Suriprofs de eerste promovendus uitgenodigd door de Coöperatie Eerste Divisie.

Op de laatste speeldag in de Eerste Divisie maakten nog drie clubs kans op het kampioenschap. Omdat koploper Jong Ajax thuis met 2-1 won van MVV stelden de Amsterdammers het kampioenschap veilig met één punt voorsprong op Fortuna. NEC eindigde op vijf punten achterstand als derde na een 3-3 gelijkspel tegen FC Dordrecht.

De Wedstrijd van de Toekomst wordt gespeeld op zaterdag 12 mei in Rotterdam in het stadion van Excelsior. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.jupilerleague.nl/suriprofs. Alleen op de wedstrijddag zelf worden, voor zover nog beschikbaar, toegangskaarten aan de kassa verkocht. Reguliere tickets kosten 10 euro, business seats komen op 47,50 euro.


Voorwedstrijd Suriprofs Legends tegen Maluku All Stars op 12 mei

Op zaterdag 12 mei spelen de Maluku All Stars, de selectie van oud-profs van Molukse afkomst, een voorwedstrijd tegen hun leeftijdsgenoten van de Suriprofs Legends. De veteranen komen vanaf 13.00 uur tegen elkaar uit. De hoofdwedstrijd tussen de Suriprofs en Fortuna Sittard gaat om 15.00 uur van start.

Nog niet bekend is welke coryfeeën in Rotterdam op het veld verschijnen maar in voorgaande wedstrijden deden vedetten als Giovanni van Bronkhorst, Simon Tahamata, Ton Pattinama, Bart Latuheru, Ignacio Tuhuteru en Danny Landzaat mee bij de Maluku All Stars.

Regillio Vrede, assistent-coach van RKC Waalwijk, zit op de bank bij de Suriprofs Legends. Meestal heeft Vrede de beschikking over een ruime selectie onder wie Maarten Atmodikoro, Romeo Wouden, Glenn Helder, Regillio Simons, Purrel Fränkel en Iwan Redan. In het ideale geval kan hij ook oud-internationals Edgar Davids en Regi Blinker opstellen. Clarence Seedorf zal er in elk geval niet bij zijn omdat zijn club Deportivo La Coruna nog uitkomt in de Spaanse competitie.

Het Molukse team speelt net als de Suriprofs Legends met enige regelmaat overal in het land benefietwedstrijden. Beide teams kwamen drie jaar geleden ook al tegen elkaar uit op Woudestein.

De Wedstrijd van de Toekomst tussen de Suriprofs en Fortuna Sittard wordt gespeeld op zaterdag 12 mei in Rotterdam in het stadion van Excelsior. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.jupilerleague.nl/suriprofs. Alleen op de wedstrijddag zelf worden, voor zover nog beschikbaar, toegangskaarten aan de kassa verkocht. Reguliere tickets kosten 10 euro, business seats komen op 47,50 euro.

Bron/Copyright:
Nickerie.Net / Suriprofs.nl 09-05-2018

 

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright © 2018. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics