Nickerie.Net, maandag 08 oktober 2018


VHP bedankt Girjasing en familie voor inzet

 08 Oct 2018

"De VHP is dankbaar voor het vele werk dat Sheilendra en de familie Girjasing voor de partij, land en volk heeft gedaan. We wensen hen veel kracht toe om dit verlies te verwerken". Dit zegt de VHP-voorzitter Chan Santokhi in een verklaring bij het overlijden van Assembleelid Sheilendra Girjasing (62).

fotoAssembleelid Sheilendra Girjasing

De VHP heeft met droefheid kennis genomen van het heengaan van haar partijlid en Surinaamse parlementariėr, Sheilendra Girjasing. "Mede namens de gehele VHP condoleren we zijn gezin en alle familieleden. In gebed en gedachten zal Sheilendra Girjasing worden herdacht en herinnerd als een markante persoon, met hart voor zijn medemens".

Als kandidaat voor het district Commewijne heeft hij zich onvermoeibaar ingezet voor de inwoners en haar noden. Over de wijze van afscheid zal op een nader moment meer informatie worden bekendgemaakt. Tot zover de VHP-verklaring.

De plaats van Girjasing zal worden ingenomen door Marlon Budike (NPS), die op de derde plaats was gekandideerd op de V7 lijst in 2015. Budike is voorzitter van de afdeling Commewijne van de NPS. De NPS-fractie komt dan op drie zetels in De Nationale Assemblee, terwijl de VHP van negen naar acht terugvalt.

Bron/Copyright:
Nickerie.Net /VHP 07-10-2018

 

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright © 2018. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics