Nickerie.Net, vrijdag 11 januari 2019


De vreemde dame in het wit in RCR ziekenhuis (voorheen zorghotel) - engel des doods?

10-01-2019

Op 3 december 2018 werd ik opgenomen in RCR ziekenhuis (voorheen Zorghotel) wegens hoge bloeddruk en een hoge suikergehalte. Alles ging goed totdat er na een week, in 2 of 3 dagen 5 patiŽnten in dit huis doodgingen. Ik vroeg de hoofzuster of er werkelijk zoveel mensen hier doodgaan. De altijd vriendelijke zuster werd toen heel boos en zei me dat ik niet moest bemoeien met wat er in het ziekenhuis gebeurt.

De volgende dag kwam een dame van middelbare leeftijd in het wit bij me en zei:Ē Meneer Jagroep uw medicijnen ď. Ik stond op van mijn bed en zag metformine en een daonil tablet in haar hand. Ik zei haar toen dat ik deze tabletten niet gebruik, maar Insuline spuit. Deze dame had ik voor het eerst gezien; daarna heb ik haar ook nooit meer gezien . Twee patiŽnten waren getuige van dit voorval. Toen ik ontslagen was ben ik naar mijn huisarts gegaan en ik heb hem dit voorval verteld. Ik vroeg hem wat er zou kunnen gebeuren als ik de tabletten had ingenomen. Hij zei me dat de kans heel groot was dat ik in een coma zou geraken. Hij adviseerde me naar de politie te gaan . Hij zei me ook dat er eens in het Academisch Ziekenhuis 5 babyís onder verdachte omstandigheden waren overleden.

Ik ben toen naar de politie gegaan die me zei dat ik eerst een klacht moest doen bij de directie van het ziekenhuis zodat zij een intern onderzoek zouden doen en indien nodig zij de politie zouden inschakelen. Na een paar dagen ben ik naar de directie van het ziekenhuis gegaan en zei dat de vrouw makkelijk opgespoord en verhoord zou kunnen worden omdat het ziekenhuis over cameraís beschikt. Een directie-lid zei dat het niet meer mogelijk is de vrouw te achterhalen. Ik ging toen naar de zaal waar ik gelegen had en vroeg de patiŽnt die getuige was van het voorval of hij zich het geval nog heugen kon. Hij zei van ja en zei ook dat de vrouw daar niet werkt. De andere getuige patiŽnt was al ontslagen.

Op 28 december 2018 werd ik door en directie lid gebeld die zei dat de vrouw achterhaald was en dezelfde dag ook al was ontslagen omdat ze het niet eens waren met haar werkwijze. Zij had maar 1 dag gewerkt . Ik zei toen dat ze aangifte tegen haar moesten doen zodat de politie haar konden verhoren. De directie gaf toen aan dat ze niet verplicht zijn aangifte te doen en dat ze het ziekenhuis niet in opspraak willen brengen. Ik maakte toen de opmerking dat dit in ieder ziekenhuis kon gebeuren. Ik ging toen weer langs bij de getuige patiŽnt die me zei dat hij nergens mee wil bemoeien en liever het ziekenhuis wil verlaten , omdat er weer 2 patiŽnten zijn overleden. Ik ontmoette de hoofdzuster in de gang en ze vroeg wat ik hier ben komen doen. Ik zei dat het bezoektijd is en ik patiŽnt Banarsi was gaan bezoeken.

Ik ken nog twee vreemde voorvallen in het ziekenhuis en zal het de politie vertellen als het tot een onderzoek komt. Hopelijk belandt dit voorval niet in de doofpot.

Ex patiŽnt A. Jagroep

Bron/Copyright:
Nickerie.Net /DBS 10-01-2019

 

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright © 2019. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics