Nickerie.Net, maandag 29 april 2019

NDP ziet jongeren nog steeds als domme stemvee

April 28, 2019

De jaarlijkse Avondvierdaagse (AVD) in Suriname is gisteren met grote zegen van boven van start gegaan. Zoals het publiek gewend is, belooft de AVD bijzondere attracties, zoals zang, dans en muziek, maar bovenal mooie mensen in mooie kleding. Ook politieke partijen doen mee aan de AVD. Net als voorgaande jaren, heeft de NDP dit jaar ook weer een grote groep met een eigen hotspot en leuke attracties. Met de NDP-selfie contest maken personen kans op het winnen van een iPhone 7. Daarvoor moet de persoon onder andere een foto maken met een van de selfie frames, 17 jaar of ouder zijn, de Facebook pagina van de partij liken en de foto posten op de pagina. De foto met de meeste likes wint.

Op de Facebook pagina van de NDP waar de bekendmaking is gedaan, is er veel kritiek geleverd en wordt er heel wat afgescholden en geklaagd. Hoe staat het met de economie? Is dit weer een nieuwe manier om met name de jeugd te hersenspoelen? Zullen ze een iPhone gebruiken om zo meer zielen voor de partij te winnen? Per slot van rekening bepaalt het volk zelf waar zij in wil geloven. Het groter plaatjes laat zien dat het niet goed gaat in het land. Hoeveel mensen kunnen een iPhone winnen? Wat doe je met een dure telefoon als je niets te eten hebt?

Vast staat dat de selfie contest van de NDP niet zomaar bedacht is. We weten al lang dat deze partij niets zomaar doet. De achterliggende gedachte is om jongeren te trekken voor de partij, niet voor niets moeten ze de Facebook pagina van de partij liken. In de politiek is niets te gek om zoveel mogelijk stemmen te winnen. Dit gaat zelf zover dat partijen het volk doen geloven dat zij de gulle gevers zijn van woningen, een stukje grond, schoon drinkwater, goede gezondheidszorg etcetera, terwijl het volk als rechtgeaarde burger van het land gewoon recht heeft op al deze zaken. Politieke partijen geven zelden zonder bijbedoelingen ‘cadeautjes’. Bijna altijd zijn die bedoeld om stemmen te winnen en worden ze niet gegeven vanuit het oogpunt te werken voor land en volk.

Bron/Copyright:
Nickerie.Net /De West 29-04-2019

 

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright © 2019. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics