Nickerie.Net, maandag 17 juni 2019

Hoe Bouterse profiteerde van ontwikkelingsgelden

 7 juni 2019

RobG is ook al weer een poosje verdwenen? Pakaritigri is ook el even niet meer actief

In de DNA gaan de NDPers te keer als of hun leven er van afhangt en roepen ze allerlei zaken over Schulden uit de jaren 90 etc. die niet afgebaalt zouden zijn. of het door halen van de schulden in 1975 en het verdwijnen van de ontwikkelingshulp in het niets.

Er wordt ondanks de afwezigheid van Limbo duidelijk qua publiciteit een rookgordijn gemaakt met allerlei onzin en het volk weet dat ook wel:

1>> Dat het meer en deel van de ontwikkelingsgelden weinig resultaat laat zien is 100% de oorzaak van Bouterse: a) hij heeft de investeringen in West Suriname laten verroesten door de prioriteiten te verlegen ofwel er is geen mijnbouw in bakhuis en is geen stuwmeer in Kabalebo er is wel veel niet afgebouwde rommel daar. Die investeringen waren nu heel vruchtbaar geweest en Wie heeft ze vernietigd. 2>> Bouterse heeft er met Chin a Sen in 2 jaar dll 500.000.000 noodhulp door gedraaid. 3>> In het binnenlands conflict hebben Bouterse en Brunswijk enorm veel infrastructuur vernietigd. kapot maken gaat sneller dan op bouwen ofwel Vene I moest met herbouw beginnen en heeft gaten gevuld met hulpgenden, 4 >> Toen de hulpgelden op gang gekomen waren na Wijdenbosch over. Wij weten allemaal wat die regering vernietigd heeft. Wijdenbosch heeft veel onbetaalde rekeningen en schulden (Ballast Nedam werd betaald met Bauxiet gedurende Vene II. 5>> Toen Vene II begon was alles kapot en de staatsschuld boven alle normen. 6>> Toen Vene II I gereed was bleek dat de economie met 400% gegroeid wasm de begroting sluitend en de Staatsschulden gehalveert

beste NDP roeptoeters de regeringen Vene hebben gepresteerd overtreft alles van Bouterse want ondanks alle geroep van jullie: >> Kost de staatsschuld nu meer dan de Ambtenaren. bedenk eens hoeveel geld er zou zijn voor goede dingen als er niet consumptief geleend was. >> De staatsschulden zijn met 700% gestegen. >> Ambtenaren/ Staatsschuld? subsidies kosten aanzienlijk meer dan de staatsinkomsten >> De subsidies zijn bittere noodzaak en moeten een een deel met geleend geld betaald worden. Van deze Subsidies gaat $ 50.000.000 plus ten onrechte naar ALCOA >> Schulden worden niet afgelost maar verplaatst naar Staatsolie door dat zij haar aflossing aan de staat kon herfinancieren. Waarna de staat met een dure bond goedkopere leningen en verplichtingen kon aflossen. >> Boefdraad vertelt aan de lopende band fabels en hij weet dat ook goed, De herrie van de NDPers was triest om te zien. De haat spat uit de ogen van Coutino omdat ze inteligent genoeg is om te weten dat ze kansloos zijn over 11,5 maanden.

We gaan het nog mee maken dat Bouterse door het Nationaal leger op Broko baka huis arrest gaat krijgen

 

Bron/Copyright:
Nickerie.Net / 17-06-2019

 

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright 2019. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics