Nickerie.Net, zaterdag 01 februari 2020


Vicepresident als joker in de uitleg over verdwenen kasreserve

1 februari 2020

Vicepresident (vp) Ashwin Adhin schaamt zich niet om een verzinsel naar buiten te brengen op een NDP-meeting aan de Altonaweg in Wanica. Hier manoeuvreert hij zich in allerlei bochten om de juiste verklaring te geven voor de verdwijning van de 100 miljoen Amerikaanse dollar kasreserve, geld van de burgers.

Vicepresident Adhin. Foto: Suriname Herald

Vicepresident Adhin. Foto: Suriname Herald

Vp, u kunt nu niet zeggen dat het is gebruikt omdat het bestemd was om te gebruiken, maar u bent vergeten de juiste procedure te volgen. Het kan dat het geld er was om ook te gebruiken voor diverse zaken, maar het moet volgens de regels en dan was er niks aan de hand. Hoe geloofwaardig bent u als u achteraf onzin uitkraamt? Ja, dit is zoeken naar een verklaring voor een opgemerkte diefstal. Wat voor manager bent u als u iets doet wat niet mag of kan. Is dit het voorbeeld voor de jeugd? U vergeet toch ook niet om te betalen voor uw brood in de winkel. U moet toch ook de presentielijst bij een vergadering vooraf tekenen en niet achteraf.

Als er afspraken zijn gemaakt voor handelingen, dan zijn die een pre voor dat u de daad begaat. Als u een verklaring of uitleg geeft doe het dan eerlijk, voorbeeldig en goed maar niet als een joker. De verklaring van u is nep, verzinsel en een leugen. Voor uw uitleg was er een ontmoeting met de banken en daarvoor moet u naar de uiteenzetting luisteren van iemand die er was en dat is de heer Steven Coutinho, directeur van de Surinaamsche Bank (DSB). Na de uitleg van de regering zegt hij dat de kasreserve is gestolen. Dus vp ‘blame’ geen andere mensen want de waarheid is door de banken zelf naar buiten gebracht. Zelfs president Bouterse was op deze meeting met de banken en heeft deze onzin niet als uitleg gegeven, maar juist zijn verbazing getoond, zegt Coutinho. Dus u moet of wilt het vuile werk opknappen en zulke mensen noemt men jokers.

Mensen hebben vertrouwen in hun bank want ze hebben hun vermogen daar geparkeerd. Dus de uitleg van DSB is valide. Wat u nu doet is de banken terugslaan omdat ze een eerlijke verklaring naar buiten hebben gebracht. Waarom als uw uitleg correct zou zijn wordt de Centrale Bank als moederbank dan als onbetrouwbare partner voor de toekomst behandeld? De banken zullen vanwege het verduisteren van het geld voortaan de kasreserve op een buitenlandse rekening parkeren in plaats van bij hun moederbank, zeer beschamend en het zegt dus veel en staat haaks op uw uitleg.

Dus nogmaals de uitleg van u is een leugen, verzinsel en nep. U kunt niet iets doen buiten de regel om anders heeft de ex-governor, de heer Van Trikt, van de Centrale Bank ook niets verkeerds gedaan. Hij komt pas met een verklaring toen hij betrapt is geworden en heeft dus gedaan precies wat u nu doet. Of is dit de werkwijze, doe en neem ongeacht de regels en als iemand het door heeft maken wij wel een verklaring? U bent betrapt en komt dan met een kinderlijke uitleg of u moet dit vertalen als een joker. Dit is erg beschamend, niet voorbeeldig en strafbaar. Dit is zelfs meineed.

Wij wachten de enige en de juiste waarheid van u af en een verzoek om de samenleving niet als verstandelijk handicap te behandelen.

Hein Taus

 • Bron/Copyright:
  Nickerie.Net / SRH

  WWW.NICKERIE.NET

  Email: info@nickerie.net

  Copyright © 2020. All rights reserved.

  Designed by Galactica's Graphics