Nickerie, Tuesday 18 May 2004

Prakash nog steeds in de race voor finaleplaats

NIEUW-NICKERIE — Prakash is na de makkelijke 5-1 zege van donderdag op DWS in groep A van de hoofdklassecompetitie van de Nickerie Voetbalbond (NVB), nog steeds in de race voor een finaleplaats. Vanaf de start liet de voetbalclub merken de betere te zijn. Met doelpunten van Jeetandra Karaya in de twaalfde minuut en Andy Cairo vier minuten later, nam Prakash een 2-0 voorsprong bij de rust. In de tweede helft kwam de club even sterk voor de dag waarbij Dennis Edwards, Cairo en Raoel Dwarka de vijf compleet maakten. In de laatste minuut lukte het aan Biswajeet Bhondu de eer te redden voor DWS. Robinhood gaat aan kop met dertien punten uit vijf wedstrijden, gevolgd door Zwaluw (6-12), Prakash (7-11) en Zeedijk (5-10).

In de eerste klasse blikte Jai Kisan Atlanta in met 5-0 (3-0). Dharmdew Lachman (tweemaal), Amar Kapoerchand, Rashied Hohmarow en Ravin Samlal waren de doelpuntenmakers. Voor vandaag staat op schema Atlantic 2002 tegen Naya Djotie (16:00 uur) en voor morgen Sidoredjo - Paighaam (15:00 uur).-

Bron: de Ware Tijd, 22-02-2004