Nickerie, Tuesday 18 May 2004  


Driehoekstoernooi om hoofdklassekampioenschap Nickerie

NIEUW-NICKERIE — Debutant Politie Sportvereniging (PSV), verdedigend kampioen Atlantic en Zwaluw zullen in een driehoekstoernooi strijd leveren om het hoofdklasse voetbalkampioenschap van district Nickerie. Dit trio eindigde met twaalf punten op een gedeelde eerste plaats in de winnaarsronde.

Deze situatie ontstond toen PSV in het weekend verrassend zegevierde over Atlantic en Zwaluw maandag groots met 7-2 langs Zwaluw ging. Gregory Sam en Edmund Dipowirono namen elk drie doelpunten voor hun rekening en het zevende doelpunt kwam van Lucian Kromokarijo van Zeedijk die in eigen doel scoorde. Voor Zeedijk vonden Sjadie Djosetro en Mitchel Dipowirono het net.

Competitieleider Robby Tjin A Ton van de Nickerie Voetbalbond (NVB) zei desgevraagd dat al zondag een aanvang wordt gemaakt met het driehoekstoernooi om het kampioenschap. De spits wordt afgebeten door Atlantic en Zwaluw. De tweede ontmoeting in de driehoek gaat tussen PSV en de verliezer, terwijl de laatste wedstrijd gaat tussen de winnaar van de Atlantic-Zwaluw wedstrijd en PSV. De kampioen en semi-kampioen zullen de NVB vertegenwoordigen in het interdistrictentoernooi van de Surinaamse Voetbalbond.

Bron:
,  05-05-2004

  terug naar het nieuwsoverzicht

 

WWW.NICKERIE.NET

Copyright © 2004. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics