Nickerie, vrijdag 27 augustus 2004  


Bouwman wint in NZVB-eersteklasse

NIEUW-NICKERIE — Bouwman heeft woensdag in de eersteklasse van de Nickerie Zaalvoetbalbond (NZVB) een 7-5 overwinning behaald op Plotseling. De basis voor de zege werd gelegd in de eerste helft toen Bouwman door sterk spel een 4-1 voorsprong nam. Rakesh Atwarie van Bouwman werd met zijn vier doelpunten de topscorer. De andere doelpunten zijn gemaakt door Shaktie Nunda, Faisel Nanhaykhan en Sheilesh Jiawan. Voor Plotseling vonden Soerin Achaiber (driemaal), Amresh Kanhai en Prakash Mohan het net.

Ook bij Real Mandja tegen Kismet was de ruststand 4-1 voor de latere winnaar Real Mandja. De eindstand was 6-5. Voor Real Mandja scoorden Morven Oha en Gilliano Poleon (elk tweemaal), Widai Tjikoerie en Jeeten Chander. Mahinder Chagur en Amzad Mohamed Jousuf scoorden elk twee doelpunten voor Kismet.

In de NZVB-competitie wordt er pas woensdag weer gespeeld. De competitieleiding heeft besloten in verband met de Avond Tweedaagse niet te spelen dit weekend. De hoofdklasse-competitie ligt al enkele dagen stil in verband met de tussentijdse transferperiode. Voor zaterdag is er wel een vriendschappelijke wedstrijd gepland. NZVB-hoofdklasser Vikings, die ongeslagen de ranglijst aanvoert, krijgt hoofdklasser Styx van de Surinaamse Zaalvoetbalbond op bezoek.

 

Bron:
, 27-08-2004

 

 

WWW.NICKERIE.NET

Copyright © 2004. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics