Nickerie, dinsdag 12 oktober 2004  


Op zondag 31 oktober derde Nickeriedag

Programma

De derde Nickeriedag zal dit jaar gehouden worden op zondag 31 oktober in het Zalencentrum Uitenhage aan de Uitenhagestraat 90 te Den Haag. De organisatie hierachter, Stichting Vrienden van Nickerie (VVN), heeft diverse projecten lopen in het district Nickerie, die ten goede komen aan de sociaal zwakkere groeperingen uit de Nickeriaanse samenleving. Op deze dag kunnen vrienden (lees ook vriendinnen) van dit district hun betrokkenheid met dit district tonen door VVN te helpen om aan financiële middelen te komen. Dit jaar wordt de Nickeriedag georganiseerd op een andere datum en plaats dan de traditionele eerste zondag van oktober, omdat de oorspronkelijke locatie,  de Paviljoenzaal, enkele weken geleden als gevolg van brandschade onbruikbaar is geworden.

De formule van dit jaarlijkse fundraisingevenement bestaat volop uit amusement en geldgenerende activiteiten. Op het gebied van amusement staat op het programma onder andere optredens van Indian Eagles, Dansgroep Samairra, Boto One man show en vele anderen.

De geldgenererende activiteiten zullen bestaan uit o.a. kunstveiling en lotenverkoop met als hoofdprijs een vliegreis naar Suriname met de nieuwe SLM Boeing 747. In de toegangsprijs, die is vastgesteld op 25 Euro, is ook inbegrepen een diner met Doksa of andere gerechten. De opbrengst van de toegangskaarten, na aftrek van de gemaakte kosten, komen volledig ten goede aan de projecten in Nickerie. De organisatie garandeert dat de bezoekers net als de voorgaande twee jaren zich geen moment zullen vervelen.

Het programma begint om 15:00 uur en gaat door tot 23:00 uur.


Programma 3e Nickeriedag, 31 oktober 2004

Plaats:  Den Haag

Zalencentrum Uitenhage aan de Uitenhagestraat 90

Presentatie: Narsingh en Kirtie van het OHM-programma Chatney

Tijd Programma
15.00 - 17.30
  • Aanvang met muziek en dans. Optredens van Mahesh Rekha, Boto one man show, Dansgroep Samairra Entertainment
17.30 - 18.30 Officieel gedeelte met:
  • Toespraak voorzitter van VVN,  drs. D. Ramlal
  • Dans intermezzo met Samairra
  • Toespraak drs. Hans Simons, voorzitter Raad van Toezicht van zorgverzekeraar Azivo
  • Uitreiking Bhailal-Mahabier Award 2004
    Dans intermezzo met Samairra
  • Toespraak dr. Pranobe Oemrawsingh, cardioloog
  • Overdracht ambulance door de heer Fred van de Heuvel, algemeen directeur van Azivo
18.30 - 20.00
  • Diner met doksa en andere gerechten, waaronder vegetarisch (keuken open tot 21:00 uur)
19:30 - 23:00
  • Optreden Indian Eagles o.l.v. John Mokamsingh

  • Trekking loterij met als prijzen een vliegreis naar Paramaribo met de jumbo 747-300 van Surinam Airways (hoofdprijs), een gouden halsketting en een geldsbedrag.

Tussendoor kunt u de ambulance bewonderen voor het streekziekenhuis Nickerie, een gift van het Witte Kruis en gebr. De Jong met steun van Azivo.

Wees ook op tijd voor het optreden van een grote entertainer, bekend van de televisie uit Hilversum. Laat deze verrassing u niet ontgaan.

Kom en ontmoet vele vrienden en kennissen op deze fundraisingsdag!

Toegang: 25 euro, inclusief diner met Doksa en andere gerechten (ook vegetarisch), exclusief dranken.

Voor kaarten en info: A. Mohamed (06-54387930), Hemant Lachman (06 - 54748655), J. Siwpersad (06-28243858), Ranjit Badloe (06 - 18220663) en Jay Pahladsingh (06-14378383).

Kaarten ook verkrijgbaar in Den Haag bij  Lachmie Vastgoed, Schalkburgerstraat 422  en Govinda Videocentre, Paul Krugerlaan 1 76. In  Rotterdam  bij Shiva-videotheek.

Stichting Vrienden van Nickerie dankt u alvast voor uw deelname, steun en sympathie.

Lees meer over VVN: www.nickerie.nl

Bron:
VVN/ Nickerie.Net , 04-09-2004

 

 

WWW.NICKERIE.NET

Copyright © 2004. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics