Nickerie, dinsdag 09 november 2004

Zwaluw laat punten liggen tegen De Ster

NIEUW NICKERIE — Zwaluw heeft in de eersteklasse van de Nickerie Voetbalbond (NVB) punten laten liggen. De ploeg kwam tegen De Ster niet verder dan een gelijkspel, 1-1. Beide verenigingen hebben heel wat kansen gecreëerd in de eerste helft, maar deze niet benut.

dWT foto / Beta Debidien:Gregory Sam van Zwaluw (rechts) probeert de bal heel dicht bij verdediger Lorenzo Groenefelt (links) van De Ster onder controle te krijgen.-De Ster nam in de tweede helft meer initiatieven wat resulteerde in een doelpunt van spits Derrel King. Kort daarna was het de ingevallen Erwien Nora die clubs op gelijke hoogte bracht, 1-1. Zwaluw speelde vanaf de vijftigste minuut met één man minder nadat Romano Young rood gekleurd werd door arbiter Anand Changoer.

Garuda en Paradise haalden hun eerste competitiepunten binnen door in hun onderling treffen 1-1 te spelen. Jairmaine Wonokarijo bezorgde Garuda een 1-0 voorsprong in de eerste helft, terwijl Sergio Hiraman in de 53ste minuut de gelijkmaker scoorde.

Tweedeklasse uitslagen: Upkar - Spoednick 4-0 (2-0). Goals: Soebhan Sewratan (tweemaal), Soerin Achaiber en Witesh Achaiber. Teamgenoot Intiaz Amir kreeg de rode kaart wegens gevaarlijk spel; DWS - Jong DWS 4-0 (1-0). Goals: Vishnudath Gunputsing, Baramdew Ganga, Soeramin Pawiroredjo en Oemanath Lalay. Mobarakali Kariembaks (Jong DWS) kreeg de rode kaart.