Bedrijven

Nickerie presenteert zich aan de wereld!

Uw bedrijf toch ook?

Beste ondernemer,

Dit is een unieke gelegenheid om uw bedrijf aan de wereldgemeenschap te presenteren. Met uw bedrijfspresentatie bereikt u zowel lokale als internationale klanten. 

Indien u besluit hieraan mee te doen, dan wordt van uw bedrijf of product (-en) enkele foto's gemaakt en deze zullen samen met de verstrekte informatie op de website worden geplaatst. Wij zorgen ervoor dat ook een Engelse versie van uw presentatie wordt aangemaakt, zodat uw bedrijfspresentatie ook toegankelijk wordt voor niet-Nederlands sprekenden.

Wat kost het allemaal? Stichting Nickerie Wereldwijd werkt met vrijwilligers. Wij trachten alle diensten zoveel mogelijk op kostprijsbasis te verlenen. Om de website te beheren maken wij ook gebruik van diensten van derden. Echter zijn hieraan kosten verbonden. Met uw bijdrage worden de gemaakte kosten gedekt en verder komt het ten goede aan de uitbreiding van onze activiteiten. Ook kunnen we hiermee de continu´teit van onze diensten te garanderen. Omdat niet alle bedrijven even groot zijn of dezelfde omzet hebben, is in sommige gevallen een korting mogelijk op de normale tarieven. Heeft uw bedrijf al een eigen website, dan betaalt u maar 30% van normale kosten voor een link (verwijzing) samen met uw bedrijfslogo en een korte omschrijving.

Neem contact op met een van onze vertegenwoordigers voor een afspraak:

U kunt ons veel type-werk besparen door uw gegevens per e-mail (info@nickerie.net) naar ons te sturen. U krijgt de inhoud van uw presentatiepagina's altijd eerst ter inzage vˇˇr de definitieve plaatsing. Na ontvangst van het stortingsbewijs wordt uw presentatie binnen 48 uur online gezet. U krijgt verder 4 keer per jaar de gelegenheid om eventuele wijzigingen door te geven.

Wij danken u alvast voor uw medewerking om ons district  te helpen promoten.

 

Copyright ę 2003. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics